LB-color_white.png

CELEBRATING EVERYDAY MOMENTS

Staycation eller byferie er deilig iallefall når været er bra. Men hva skal man finne på om det er overskyet eller regner? Ta med familien eller vennegjengen på bowling og lag nye ferieminner.

Om du besøker oss på Lucky Bowl i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen eller annen avdeling så gir vi deg følelsen av å være i New York. På banen spiller du i et kult black light som gir det karakteristiske blå lyset. I restauranten kan du nyte en saftig homemade burger med en rekke ulike valg av toppinger. Til glasset har vi mye godt å velge i og er du av typen som liker brainfreeze så anbefaler vi slush eller vår fantastiske hjemmelagde milkshake med jordbær eller sjokoladesmak.

FAMILIEBOWLING

Pris fra

395,-

Gjør klar til familiekamp på bowlingbanen. Du velger 1 time, 1,5 eller 2 timer. Kvess konkurranseinstinktet og gjør klar til familiekamp

PIZZABOWLING

Pris fra

535,-

Vi feirer hverdagens små øyeblikk. Skap nye minner med familiebowling og pizza med skinke, pepperoni eller tacokjøttdeig.

MILKSHAKE

Pris

69,-

Bowling smaker enda bedre med vår supergode homemade milkshake. Velg jordbær eller sjokolade. Du vil ikke angre uansett.

HVOR VIL DU TA MED GJENGEN DIN?

Vi har mange avdelinger i hele sør-norge. Finn din avdeling og book online så er du sikret bane og bord til ønsket tid. Det beste av alt er at det koster ikke noe ekstra :)

Du finner oss i Ski, Lørenskog, Asker, Kongsberg, Drammen, Kristiansand, Bryne, Sandnes, Mariero, Åsen, Stavanger sentrum samt Bergen.

Mer info: www.luckybowl.no

Bowling passer for alle.

Til de aller minste har vi drager som hjelper når en skal kaste kulen. Vi har også gjerder som kan settes opp ved behov. Kanskje far trenger det for å ikke kaste i renna hver gang.... Kvess konkurranseinstinktet og gjør klar til familiekamp - hva med gutta mot jentene?

Lucky Bowl Norge AS,

Skøyteveien 1, 4374 Egersund.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle