LB-color_white.png

PERSONVERNERKLÆRING

 

Denne personvernerklæringen er ment å gi informasjon om hvordan og hvorfor vi samler inn og behandler dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder for Lucky Bowl AS (http://www.luckybowl.no/) og angir

•         hvilke opplysninger om deg som registreres når du besøker nettsiden vår,

•         hva vi bruker opplysningene til,

•         hvilke rettigheter du har, og

•         hvordan du kan kontakte oss hvis det er noe du lurer på

•           

Personvernerklæring ble sist oppdatert 17.07.2018.

Lucky Bowl Norge er behandlingsansvarlig og kan kontaktes for spørsmål angående dette. Kontaktinformasjon er lagt til under avsnittet «Kontakt oss» under.
I tillegg er det inngått databehandleravtale med de leverandørene som Lucky Bowl samarbeider med for å kunne tilby kundene en best mulig opplevelse.

Hva vi samler inn og hvorfor


Når du besøker vår nettside samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk blir samlet inn er beskrevet i avsnittet «Informasjonskapsler (Cookies)» nedenfor.

 

 

Nyhetsbrev 
Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til aktiviteter og annen relevant informasjon. Vi behandler kun personopplysninger som er nødvendige for å kommunisere med medlemmer i kundeklubb. For å tilby deg vårt nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss registrerer vi som et minimum navn, e-postadresse og telefonnummer. Du velger selv hvilke kommunikasjonskanaler du ønsker å nås på.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss (se avsnitt Kontakt oss nedenfor). Eventuelt sende kodeord ''Lucky“ til 2199 og redigere din profil.
Dine personopplysninger vil også bli slettet dersom behandling av personopplysningene ikke lenger er nødvendige for det formål de ble samlet inn for, for eksempel ved opphør av vårt nyhetsbrev.  

Sikker oppbevaring

Hos Lucky Bowl tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.
 

Informasjonskapsler (Cookies)
En informasjonskapsel - cookie - er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av luckybowl.no. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor og på denne siden.

1. Nødvendig

Formålet med nødvendige cookies er å kunne levere en velfungerende og god nettside til deg. Dette gjør at nettsiden husker hvilke valg du tidligere har tatt, samt hvilke varer du har sett på og lignende funksjonalitet.

2. Statistikk

For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen av luckybowl.no til våre besøkende, innsamler vi teknisk data som blant hvor man kommer fra, eventuelle søkeord og hvor lenge man blir værende på luckybowl.no. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Statistikk blir lagret sikkert hos tredjepart (Google) som også er vår databehandler av statistikken.

3. Markedsføring

Vi benytter løsninger fra tredjeparter for personalisering av nettsiden for deg. Formålet er å kunne tilpasse nettsiden basert på hva du tidligere har sett på, eller følge opp reklamekampanjer du tidligere kan ha klikket på. Dette innebærer å kunne vise deg relevante produkter basert på våre reklamekampanjer i sosiale medier.

Løsninger fra tredjepart hvor vi deler noe av din informasjon med er tilgjengelig på denne siden om cookies

Sletting av cookies

Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at luckybowl.no ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates.

Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Dine rettigheter

 

Du har rett til å anmode om innsyn, korrigering, sletting, begrensning av behandlingen og utlevering av personopplysningene dine (dataportabilitet). Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

I tillegg kan du anmode oss om å avslutte behandlingen av personopplysningene (trekke ditt samtykke tilbake). Vi vil innrette oss etter anmodningen innen en måned fra den ble avgitt.

For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Anmodningene om innsyn eller korrigering kan behandles ved å sende mail til oss: marked@luckybowl.no

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss
Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom denne informasjonen:

E-postadresse: marked@luckybowl.no

Postadresse:
Lucky Bowl AS
Skøyteveien 1
4374 Egersund

Lucky Bowl Norge AS,

Skøyteveien 1, 4374 Egersund.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle